Foreninger / Multikulturforeningen

Multikulturforeningen

Sommeren går på hæld og Multikulturforeningen i Skuldelev er klar til at gå i gang med årets arrangementer.

Bestyrelsen er gået i arbejdstøjet og har sammensat et program for det kommende halvår, hvor der er mange forskellige arrangementer på programmet.

I foråret indkøbte vi HJERTESTARTERE, som er ophængt på Dagli’Brugsen i Skuldelev og på Bill’s auto i Østby. På det tidspunkt blev der afholdt demo møder, men fordi vi ved, at hjertestartere skal være kendte af rigtig mange for at gøre nytte, afholder vi lørdag den 5. september kl 14 i Skuldelev Hallen et nyt demo møde om brugen af Hjertestarter. Vi håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi fra alle lokalområder – efter demonstrationen vil vi give en kop kaffe.

Så sæt kryds i kalenderen og tag dine naboer med.

Da Sønderby Bylaug allerede havde købt en hjertestarter, har Multikulturforeningen spurgt, hvad de manglede i Sønderby – og svaret var, at de gerne ville have et legestativ til byens børn. Derfor giver vi tilskud til det.

I foråret gav Multikulturforeningen også tilskud til, at håndbold- og fodboldbørn kunne komme til stævner.

Den 19. september afholder vi LOPPEMARKED i samarbejde med den lokale sportsklub Kilden. Vi glæder os over alle de, der allerede har givet os effekter og håber, at mange flere i den kommende tid vil tænke på os. Overskuddet deles ligeligt mellem de to foreninger, og betyder, at vi kan iværksætte og støtte initiativer - så vi håber, at rigtig mange vil kigge ind. Kontakt Lisbeth Sørensen på tlf 4752 0610, hvis du kan bidrage.

Fredag den 23.oktober afholder vi musikaften. Vi har aftalt med Anders Mikkelsen og Anders Roland, at de kommer og synger og spiller for os. Anders Mikkelsen er historiefortæller og folkemusiker og mange – om ikke alle – kender Anders Rolands formidable guitarspil. Vores mål er at skabe en dejlig, hyggelig aften med god musik og samvær.

I november indbyder vi til det traditionsrige og altid velbesøgte Banko i Skuldelev Hallen.

I januar 2016 kaster vi os ud i noget nyt! Under overskriften: ”Fra hverdagsmad til gourmetmad” bliver der lavet mad og lært om smage, tricks og fiduser, vin m.m. Vi har aftalt at Linie C, Madværkstedet i Skibby, der også er en fortælling om det gode måltid, står for aftenen.

Bestyrelsen ønsker at samarbejde med andre foreninger, netværk osv, Vi og pusler med ideer om at udarbejde en folder, der kan give overblik over egnens muligheder, sangaften, kaffeklub, Pontoppidan læseklub.. . .tja vi er meget åbne overfor samarbejde, så hvis nogen sidder med ideer til initiativer eller arrangementer af lokal interesse, så henvend jer endelig, så kan vi få ting til at ske ved at arbejde sammen.

Vi håber, at vi vil møde mange gode mennesker til vores arrangementer – og for vores eget vedkommende – så håber vi, at vi gennem disse arrangementer vil bidrage til at fastholde og skabe liv og fællesskab i vores by og egn.

Så vel mødt J

Bestyrelsen består af: Dorde Winkel, Ina Sutton, Jørgen Christensen, Lisbeth Sørensen, Lone Lundø, Michael Olsen, Nanny Kragh MortensenHelle Borg Hansen