Erhverv / brevkasse&coachingfirma from-your-heart.dk

brevkasse&coachingfirma from-your-heart.dk

From- your- heart

 

Velkommen til min brevkasse&coachingfirma from-your-heart.dk

Jeg vejleder, rådgiver og støtter mennesker, når de er i krise eller sorg! Det kan omhandle alt lige fra en fyring til et brudt forhold!

 
 

Min fornemste opgave er at få dig godt igennem din krise eller sorg, og efterfølgende få dig oprejst såvel fysisk som mentalt ud på den anden side af livet. Hvor du føler glæde og overskud til at leve livet fuldt ud igen! 

Jeg har selv oplevet at være i krise-og i sorg da jeg mistede såvel min storesøster som min far for mange år siden. Jeg kender til den verden, og ved hvor hårdt det er rent følelsesmæssigt. Og hvor svært det kan være at skulle acceptere og erkende overfor sig selv: det man har mistet!
 

Hvis du kan nikke genkendende til en lignende situation nedenfor, eller har brug for personlig vejledning/rådgivning og støtte til, hvordan du kan få et mere harmonisk og velafbalanceret liv så er du velkommen til at kontakte mig uforpligtende, og høre nærmere om hvad jeg kan tilbyde at hjælpe dig med! Enten på 61776217 eller mailto:cw@from-your-heart.dk

  1. Hvis du har et begrænset netværk, og føler dig nedtrykt og ked af din tilværelse, og gerne vil videre i livet? 

  2. Hvis du føler dig ensom, og har svært ved at dele dine krise eller sorg med andre som står dig nær?

  3. Hvis du har brug for en sparringspartner med støtte og hjælp til at komme ud af din livskrise, og hvor vi sammen tilrettelægger dit personlige forløb?                                                                                                                     

Den 22 oktober-10 kl 9.30-16 afholder jeg min første workshop "Bliv din egen bedste ven."

Dette foregår på Center for respons Vendersgade 4, 1 sal. 1363 København K.

Helle Borg Hansen